"Biće rekonstrukcije vlasti u Nišu"

Biće rekonstrukcije gradske vlasti i gradski većnik Predrag Savić, koji je podneo ostavku u Gradskom veću, nije jedini koji će biti zamenjen u tom organu.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

12:27

Default images

To je rekao gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

"Potrebno je da u Gradskom veću budu oni koji će biti prisutniji i koji će sa više energije raditi na rešavanju gradskih problema", kazao je Perišić na konferenciji za novinare.

Posle personalnih promena u Gradskom veću, Perišić je rekao da će biti učinjena i preraspodela zaduženja članova tog organa.

Cilj te rekonstrukcije i personalnih promena u Gradskom veću je efikasniji rad i funkcionalnija gradska vlast, kazao je Perišić koji je i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke(SNS) u Nišu.

Perišić nije komentarisao isključenje zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića iz članstva SNS na Izvršnom odboru te stranke i da li će doći do njegove smene sa mesta zamenika gradonačelnika.

Vladajuću većinu u Nišu čine SNS i socijalisti koji imaju podršku još nekih odborničkih grupa u Skupštini grada. Raniji koalicioni partner, Ujedinjeni regioni Srbije, nije više član te koalicione većine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: