Šapić dao ostavku na funkciju u DS

Aleksandar Šapić je podneo ostavku na mesto generalnog sekretara DS, saznaje B92. Razlozi za taj potez su, kako saznajemo, lični.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 23.12.2013.

12:58

Default images

Za generalnog sekretara Demokratske stranke je izabran na sednici Glavnog odbora DS održanoj 8. septembra 2013. godine.

Portparol DS Aleksandra Jerkov izjavila je danas da će o Šapićevom nasledniku odlučivati Glavni odbor stranke. Jerkovljeva je agenciji Beta rekla da ne zna da li će Glavni odbor već na sledećoj sednici, 18. januara u Novom Sadu, izabrati novog generalnog sekretara DS.

Jerkovljeva je navela da je Šapić iz ličnih razloga podneo ostavku na mesto generalnog sekretara stranke i da će nastaviti da obavlja dužnost predsednika opštine Novi Beograd.

Aleksandar Šapić je, inače, član Predsedništva DS-a i aktuelni predsednik opštine Novi Beograd.

Član je DS-a od 2005. godine. Od februara 2010. godine bio je predsednik Izvršnog odbora beogradskog DS-a, a od 2011. do 2013. godine bio je predsednik Gradskog odbora DS-a u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

193 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: