Dačić: Dete nije bilo u gepeku

Dete nije bilo u gepeku, već na zadnjem sedištu, izjavio Dačić nakon istrage policije povodom snimka dečaka u automobilu, objavljenom na portalu Telegraf.rs.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

15:16

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dežurni tužilac, koga je konsultovala policija povodom navodne vožnje deteta u gepeku automobila, saopštio da nema elemenata krivičnog dela, jer dete nije bilo u gepeku, već na zadnjem sedištu u sigurnosnom sedištu.

Građanin koji je vozio svoje dete navodno u gepeku automobila, o čemu postoji video zapis, došao je u policijsku stanicu u Novom Beogradu i rekao da je u gepeku automobila vozio bicikl, a da je dete bilo na zadnjem sedištu, vezano u sigurnosnom sedištu.

"Zadnje sedište je, po njegovoj izjavi, bilo oboreno zbog transporta bicikla, osim u delu u kome je sedelo dete, jer je reč o deljivom sedištu, a kada se gepek otvorio zbog udarca u rupu, dete je pridržavalo bicikl, ali se nije pomeralo iz sedišta", ispričao je Dačić novinarima posle sastanka sa potpredsednikom Svetske asocijacije atletskih federacija Sergejom Bubkom u Palati Srbija.

Prema njegovim rečima, o tom događaju je policija konsultovala dežurnog tužioca, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Snimak dečaka u gepeku automobila objavljen je na Jutjubu i na snimku se videla registarska tablica vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: