Oglasio se Iran: Napadnuti smo

Vlasti Irana saopštile su danas da je bespilotnim letelicama izvršen napad na vojno postrojenje, koje se nalazi oko 400 kilometara od Teherana.

Izvor: B92

Nedelja, 29.01.2023.

08:57

Oglasio se Iran: Napadnuti smo
Foto: Profimedia

"Eksplozija se dogodila u jednom od vojnih centara povezanih s Ministarstvom odbrane", izjavio je zamenik šefa sigurnosti pokrajine Isfahan Mohamad Reza Jan-Nesari, prenosi državna novinska agencija IRNA.

On je naveo da je eksplozija ostavila određenu štetu, "ali nije bilo žrtava" U objavi ministarstva na društvenoj mreži Tviter navodi se kako je ''došlo do neuspešnog napada malih bespilotnih letelica na industrijski kompleks ministarstva odbrane'', ali i da je ''sistem PVO uspeo da uniši dve bespilotne letelice''.

Do napada je došlo sinoć oko 22.30 sati po lokalnom vremenu, a postrojenje se nalazi na oko 440 kilometara južno od Teherana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: