Pokret "Naši": Đilas u Americi predao spisak rusofila?

Konzervativni pokret "Naši" izdao je saopštenje i tom prilikom postavio pitanje Draganu Đilasu.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2022.

11:20

Pokret
EPA-EFE/Stefani Reynolds / POOL

Prenosimo ga u celini u nastavku teksta.

"Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje Draganu Đilasu da li je prilikom svog boravka u SAD predao spisak rusofila iz Srbije i naznačio da se radi o ljudima koji sprečavaju integracije Srbije u EU i ulazak Srbije u NATO?

Po informacijama koje je dobio Konzervativni pokret Naši, Dragan Đilas, Marinika Tepić i Borko Stefanović prilikom boravka u SAD izneli su niz optužbi da Srbija neće moći da "krene napred" sve dok u Srbiji bude prisutna "ruska meka moć" i pozvao SAD da se suprotstave „sistematskim dezinformacijama” koje kako je naveo u Srbiji šire rusofili i emituju ruski mediji.

Dragan Đilas mora da odgovori da li je osim spiska rusofila predao i spisak medija "preko kojih se širi ruski uticaj u Srbiji" .

Konzervativni pokret Naši poziva Dragana Đilasa da izađe u javnost i obavesti građane Srbije da li je i kakve je spiskove davao na sastancima u SAD i da li očekuje da na vlast bude doveden od strane zapada pošto ga građani Srbije ne žele!?", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: