Ponedeljak, 18.10.2021.

10:17

Bivši Kurtijev savetnik: Vruća šamarčina

Politički analitičar i nekadašnji savetnik kosovskog premijera Kurtija, Škeljzen Gaši ocenio je da su lokalni izbori pokazali da je Samoopredeljenje kažnjeno.

Izvor: Tanjug

Bivši Kurtijev savetnik: Vruća šamarčina
Ilustracija: Deposit photos/lajo_2

Razlog je loše rukovodstvo u opštinama u kojima je Samoopredeljenje imalo vlast, kao i zbog pogrešnog odabira kandidata, prenosi Ekonomija onlajn.

Gašije doda i da je emancipacija birača, koju su pokazali na na parlamentarnim izborima 14. februara ove godine, nastavljena.

"Samoopredeljenje je dobilo dobru i vruću šamarčinu, što je vrlo dobro. Kažnjeno je u tri opštine u kojima je vladalo veoma loše, kao što je Priština osam godina, degradirana i uništena, Južna Mitrovica četiri godine i Prizren četiri godine. Kažnjeni su i u tri opštine gde nisu dali dobre kandidate, kao što su Peć, Uroševac i Đakovica", rekao je Gaši.

Gaši je podsetio da ovo ponovo nisu bili parlamentarni izbori i da to ima veliki uticaj.

Dodao je i da je jedan do razloga rezultata Samooopredeljenja i nedolazak dijaspore, koja je glasala na izborima 14. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: