Radovi na više deonica, na Batrovcima teretnjaci dva sata

Zbog radova na redovnom održavanju puta, na deonici Kaona-Gornji Dubac-Livade biće obustavljen saobraćaj do 31. oktobra.

Izvor: B92

Nedelja, 25.10.2020.

15:39

Radovi na više deonica, na Batrovcima teretnjaci dva sata

Alternativni putni pravac je deonica Kaona-Guča (Belica) - Ivanjica.

Kod petlje Pojate - Ćićevac vrši se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije koja će važiti do 31. januara i učesnici u saobraćaju se mole da poštuju ograničenje brzine, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Na auto-putu E -75, između "Temerinske petlje“ i petlje "Kać" do 30. oktobra izvode se radovi na izgradnji servisnih saobraćajnica za prateće sadržaje, a za saobraćaj je zatvorena jedna od dve saobraćajne trake (smer Beograd - Novi Sad).

U zoni petlje Doljevac do 30. oktobra izvode se radovi na izradi kolovozne konstrukcije, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Vranje-Niš i saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

U zoni petlje "Subotica Sever" iz pravca Horgoša prema Novom Sadu izvode se radovi na redovnom održavanju, a saobraćaj se preusmerava u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretnjake je dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: