Uhapšeno devet osoba zbog nasilja na auto-putu "Miloš Veliki"

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je jutros MUP.

Izvor: B92

Subota, 31.08.2019.

08:00

Uhapšeno devet osoba zbog nasilja na auto-putu
Ilustracija: Depositphotos/Chalabala

Uhapšeni su T.S. (20), N.P. (25), K.Z. (20), M.Z. (18), N.Ð. (25), J.S. (22), F.R. (24), F.G. (25) i S.V. (25) koji se sumnjiče da su, po prethodnom dogovoru, u noći između 27. i 28. avgusta došli na auto-put "Miloš Veliki", na području Obrenovca, gde su uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavili saobraćaj i tom prilikom naneli lake povrede vozačima i oštetili više automobila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: