Identifikovani nasilnici u školi, biće krivičnog postupka

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog nasilja nad B.N.

Izvor: B92

Sreda, 08.11.2017.

16:52

Identifikovani nasilnici u školi, biće krivičnog postupka
Ilustracija: Thinkstock

Ona je učenica prvog razreda Tehničke škole “Mileta Nikolić“ iz Aranđelovca, a incident se dogodio sredinom oktobra.

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, postupak će biti pokrenut protiv S.V, K.V. i D.R. starih 15 godina, dok će sve nadležne institucije i stručne službe biti uključene u aktivnosti sprečavanja vršnjačkog nasilja, koje se neće tolerisati, piše u saopštenju.

U saopštenju je navedeno da je danas Tužilaštvu u Kragujevcu dostavljen izveštaj Policijske stanice u Aranđelovcu da je 13. oktobra u Tehničkog školi "Mileta Nikolić" u odeljenju došlo do nasilja nad učenicom B.N. (16).

Više javno tužilaštvo je u saradnji s policijom preduzelo sve potrebne mere i radnje kako bi se rasvetlile činjenice, pie u tekstu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas osudio nasilje nad učenicom i rekao da će policija u saradnji s tužilaštvom i centrom za socijalni rad preduzeti sve mere da bi se taj slučaj rešio što pre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: