Vučić: Pitao sam Vulina gde je našao baš tetku

Kada je u pitanju izveštaj Agencije o načinu na koji je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, Aleksandar Vučić poziva nadležne da ispitaju šta se desilo.

Izvor: B92, Insajder

Petak, 03.11.2017.

22:19

Vučić: Pitao sam Vulina gde je našao baš tetku

Podsetimo Vulin je rekao da je novac za stan pozajmio od tetke iz Kanade.

“Za mene je to bilo vrlo teško i rekao sam mu, i lično sam ga kritikovao zbog načina i ne znajući svu suštinu. Rekoh, gde si baš našao tetku?”,rekao je predsednik u "Insajder debati", aludirajući da je nekadašnji ministar finansija Božidar Đelić govorio kako je živeo kod tetke. 

Znači, ni Vi ne verujete u tu priču?”, pitala je novinarka Brankica Stanković

Ja Vam govorim kako je tekao moj i njegov rezgovor.On mi je rekao: "Verovali ili ne, rekao sam istinu" Ja sam rekao: "Je l' možeš da mi objasniš kad se to dogodilo?" A onda mi je on rekao: "Pa to je bilo pre nego što smo ušli u vlast"”, prepričava Vučić.

"Pitao sam ga zašto nije iskoristio argument da se to desilo pre nego što je ušao u vlast. Veoma je važno što je to bilo pre nego što je bio na vlasti. Ja imam poverenje u njega da ništa nije ukrao, a nadležne institucije molim da urade svoj posao", rekao je Vučić

Na konstataciju da to da li je bio na vlasti nema nikakve veze sa krivičnom odgovornošću i upitan da li zna Agencija za borbu protiv korupcije smatra da je posao za ugradnju video nadzora u Zvečanu sumnjiv posao, a da je dodeljen dok je Vulin bio na čelu Kancelarije za Kosovo, Vučić kaže da je to prvi put čuo od urednice Insajdera.

Šta je još Aleksandar Vučić rekao u intervjuu pročitajte - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: