Rodić o želji opozicije da "obori" izbore: "Sve im se vratilo kao bumerang" VIDEO

Novinar Filip Rodić prokomentarisao je združenu akciju opozicije i stranaca da bi oborili izbore u Srbiji, navodi Alo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2024.

11:33

Rodić o želji opozicije da
Pritnscreen/B92

"Meni se ne sviđa to što se Evropski Parlament bavi unutrašnjim stvarima Srbije, to je kao da puštate nekoga drugog da vam se petlja u brak i rešava bračne probleme", rekao je Rodić, pa ukazao na trenutnu situaciju u Nemačkoj.

"Treba videti i ko sebi daje za pravo da se bavi nama dok u njihovim demokratijama ne cvetaju ruže! Nemačkoj se sad sve vratilo kao bumerang a kod njihovih Zelenih su ovi naši iz opozicije trčali pred izbore. Još kad vidim da nam o demokratiji priča HDZ-ovac iz Evropskog Parlamenta, koji je glasao protiv kažnjavanja ustaškog povika "Za dom spremni", objasnio je novinar koji se slaže sa izjavom predsednika o sankciama Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

1 h

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: