"Koalicija DS i SNS prevara birača"

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović kaže da bi koalicija Demokratske stranke i Srpske napredne stranke bila prevara za njihove birače.

Info

Izvor: B92

Petak, 27.04.2012.

00:27

Default images

"Ukoliko bi Nikolić i Tadić formirali vlast, to bi bila dobra matematika, ali loša politika - politika laganja glasača", rekao je Bajatović za Blic.

On kaže da birači SPS-a nisu bili prevareni posle prošlih izbora pošto su formirali vladu sa demokratama, je su "prvo pregovarali sa onima drugima, a pošto oni nisu hteli sa nama, dogovorili smo se s DS-om".

Na novinarsku konstataciju da sva istraživanja pokazuju da je šansa Ivice Dačića da udje u drugi krug predsedničkih izbora minimalna, Bajatović je odgovorio da na izborima u Srbiji ne odlučuju ankete i da jedino Dačić, prema istraživanjima, ima trend ozbiljnog rasta kakav nemaju ni Nikolić, ni Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: