Predsednica Tajvana čestitala Tomu na tituli HS šampiona

U vikendu iza nas održano je četvrto po redu Hearthstone svetsko prvenstvo.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 23.01.2018.

15:41

Predsednica Tajvana čestitala Tomu na tituli HS šampiona

Prvi put do sada, titulu je osvojio predstavnik azijskog kontinenta, i to Tajvanac Čen “tom60229” Vei Lin, pobedom nad Fr0zenom u neverovatno uzbudljivom finalu.

Tom je od svih igrača u top 4 važio za verovatno najmanjeg favorita, ali je pokazao još jednom da nikoga ne treba otpisivati, čak ni u trenutku kada je gubio sa 2-0 u finalu, stisnuo je zube u pobedio sa 3-2.

Ovom sjajnom pobedom upisao je sebe u istoriju esporta i stekao večnu slavu kao četvrti Hearthstone šampion u istoriji. Osim toga, osvojio je i pozamašan ček na 250 000 dolara, i pokupio brojne simpatije i fanove širom sveta, ali pre svega tamo gde je svakom najbitnije – u rodnoj grudi.

Njegovi sunarodnici su oduševljeni uspehom zemljaka i veličaju ga na sav glas potpuno zasluženo, a vest o ovom velikom uspehu nije zaobišla ni najvažniju osobu u zemlji, predsednicu Tajvana Cai Ing-ven, koja je putem Tvitera javno uputila čestitke ovom mladom esportisti, na fantastičnom uspehu i najboljem reprezentovanju zemlje.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: