Cela Srbija ide kod njih po polovna vozila

Saloni polovnih automobila su jedno od obeležja Šapca. Zahvaljujući tome, da bi kupili automobile, u Šabac dolaze građani iz svih delova Srbije.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2015.

13:16

Default images
Foto: Thinkstock.com

Jedno od uspešnih preduzeća koje se bavi ovom delatnošću je i firma Holliday, koja se bavi uvozom i prodajom polovnih putničkih i teretnih automobila.

“Holliday je jedan od lidera u poslovanju. Zapošljava 40 radnika i ima ozbiljan godišnji promet od blizu pet miliona evra. Činjenica da posluje 15 godina potvrđuje sigurnost i poverenje kupaca. Šabac je trgovački kraj i opstao je zahvaljujući trgovcima i privrednicima“, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Vlada Jovanović, generalni direktor firme Holliday, istakao je da dugogodišnje iskustvo u ovom poslu garantuje kvalitet u poslovanju. On je dodao da su njihovi dobavljači poznate i pozicionirane lizing kompanije iz Evropske unije. Automobili koje prodaju su sa minimum EUR4 standardom i sa limitiranim brojem pređenih kilometara. Ono na šta su posebno ponosni je početak prodaje novih automobila marke „ford“.

Budimir Kosovac, direktor prodaje novih automobila, najavio je od ponedeljka 30. novembra prodaju novih „fordovih“ vozila, čiji će salon biti na istoj lokaciji gde i prodaja polovnih vozila.

U firmi Holliday kažu da u svakom trenutku imaju najmanje 100 vozila na lageru. Pored prodaje automobila, obavljaju tehničke preglede, servise, limarsko-farbarske radove, a u budućnosti planiraju i obavljanje servisa za vozila veća od pet tona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: