Pink: Dokapitalizacija od 150 mil.€

Televizija Pink potvrdila je danas da pregovara o dokapitalizaciji Pink medija grupe sa investicionim fondom Mid Europa partners.

Srbija

Izvor: B92, Beta

Utorak, 30.08.2011.

15:33

Default images

Pink medija grup, u okviru koje posluje TV Pink, odlučila je da uđe u pregovore o mogućoj dokapitalizaciji u iznosu od 150 miliona evra.

"Razgovori i pregovori su u toku, i ako dođe do značajnih odluka, javnost će biti blagovremeno obaveštena", piše u saopštenju.

Dodaje se da bi to strateško i investiciono partnerstvo omogućilo da Pink nastavi sa investicijama i da gledaocima širom regiona ponudi "još kvalitetnije programe".

Odluka o početku pregovora o dokapitalizaciji doneta je 25. avgusta.

Povodom napisa u pojedinim srpskim medijima da pregovara o kupovini dela TV Pink, kompanija SBB je saopštila da je bilo razgovora između jednog od vlasnika te kompanije sa predstavnicima televizije u vlasništvu Željka Mitrovića.

Kako ističu, lokalni menadžment kompanije SBB nije uključen u ove razgovore, već investicioni fond Mid Europa Partners, jedan od vlasnika SBB-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: