Srbija

Subota, 23.03.2019.

12:36

Car Go tvrdi: Još jedan napad na naše vozilo, velika materijalna šteta

Na raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve dogodila se saobraćajna nezgoda kada je taksista udario svojim vozilom u automobil člana Udruženja 'CarGo'.

Izvor: Tanjug

Car Go tvrdi: Još jedan napad na naše vozilo, velika materijalna šteta
Foto: Thinkstock

Iz tog udruženja tvrde da je reč o još jednom napadu taksista na njihovog člana.

Kako se navodi u saopštenju Udruženja, jedan taksista udario je u vozilo "Car Go" i načinio veću materijalnu štetu.

"Nakon saobraćajne nezgode, oko 20 taksista se okupilo, međutim, brzom intervencijom policije oni su napustili mesto nezgode, a članu Udruženja 'CarGo' je pružena pomoć", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, predsednik tog udruženja Aleksandar Vučić izjavio je da je "CarGo" svakodnevno izložen pretnjama i napadima taksista, i pozvao nadležne državne organe da reaguju i zaštite njihove članove.

U saopštenju se podseća da se nedavno desio napad kod Beton hale, kada su taksisti napali Ivana Vukovića, pružaoca "CarGo" usluge, i tom prilikom pokušali da mu prevrnu automobil i nanesu povrede.

"Počnioci još nisu pronađeni, iako smo dali njihove fotografije i brojeve tablica nadležnim organima", dodaju iz Udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: