Novi hotel u centru BG, Vučić polaže temeljac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće svečanosti povodom postavljanja kamena temeljca za izgradnju novog hotela Mona Plaza.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 30.11.2017.

08:26

Novi hotel u centru BG, Vučić polaže temeljac
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Postavljanje kamena temeljca zakazano je u 11 časova u Solunskoj ulici na Dorćolu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Kompanija Mona izgradiće na uglu Solunske i Dračke ulice, na Donjem Dorćolu, hotel sa četiri zvezdice “Mona Plaza”. Investitor projekta vrednog 25 miliona evra je modna kompanija “Mona”, koja se više od decenije bavi i hotelijerskim biznisom.

Hotel sa imenom ovog poznatog domaćeg preduzeća otvoren je 2007. godine na Zlatiboru, dok je sedam godina kasnije počeo sa radom i garni hotel “Argo” u Beogradu. Kompanija ima i hotel Javor u Kušićima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: