Ilić: Uskoro radovi na Koridoru 11

Lider Nove Srbije i kandidat za ministra građevine i urbanizma Velimir Ilić, najavio je nastavak radova na Koridoru 11 od Beograda do Požege.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2012.

13:53

Default images

Takođe je najavio i izgradnju kargo centra u Lađevcima i niz drugih projekata.

"Dobio sam podršku mandatara Ivice Dačića i kandidata za zamenika premijera Aleksandra Vučića, a sigurno ću imati dobru saradnju i sa Mrkonjićem", rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, autoput Beograd -Požega značajno će uticati na razvoj centralne i zapadne Srbije.

"Bez autoputa nema investicija, nema ulaganja", rekao je Ilić, dodajući i da aerodrom u Lađevcima mora konačno da bude otvoren, a piste proširene.

Napominjujući da su građevinske firme motor razvoja Srbije, Ilić je poručio da kada se "kranovi zavrte u svakom gradu, to će biti pokazatelj da je čitava privreda krenula".

Ilić je rekao da je imao je kontakte sa predstavnicima Svetske banke i da je dobio poziv za razgovor o uslovima oživljavanja projekta izgradnje autoputa, kako bi, uz azerbejdžanski kredit, finansijska konstrukcija u potpunosti bila zatvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: