Sreda, 10.07.2019.

13:47

Inicijativa: Žele da grade autodrom u Zrenjaninu, traže pomoć države

Auto-moto savez Srbije planira da, uz pomoć države, izgradi autodrom u Zrenjaninu, izjavio je predsednik Saveza Dejan Stojić.

Izvor: Tanjug

Inicijativa: Žele da grade autodrom u Zrenjaninu, traže pomoć države

Stojić je, u najavi auto i moto trka "Nagrada Kraljeva 2019" na stazi Beranovac, otkrio da postoji ideja za autodrom i da je već pričao sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem.

"Želim autodorom, trudićemo se da ga napravimo. Ostaje da država stane iza nas, to je ozbiljan projekat, državni i da se upišemo na svetsku mapu", rekao je Stojić na konferenciji za medije u prostorijama AMSS-a u Ruzveltovoj.

On je dodao da trke više ne mogu da se održavaju na aerodromu u Batajnici i da iz AMSS-a traže nova rešenja.

"Hoćemo da ovaj sport u Srbiji podignemo na viši nivo", kazao je Stojić.

Kako je naglasio, u narednom periodu je cilj i da se formira reprezentacija Srbije u više disciplina.

"Krenuli smo da formiramo reprezentaciju u reli disciplini, želimo još u kružnim i brdskim. Najbolji smo u regionu, u kružnim trkama imamo asove poput Borkovića, Miljkovića, Vesnića i druge. Vrhunske rezultate prave i kartingaši, šestoro dece će nastupiti uskoro u finalu Evropskog šampionata u Le Manu", podsetio je Stojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: