Ukida se SMS naplata parkiranja, ponovo se vraćaju greb-greb kartice

JKP "Parking servis" obavestio je korisnike da se do daljeg menja naplata parking-prostora u Čačku.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

17:28

Ukida se SMS naplata parkiranja, ponovo se vraćaju greb-greb kartice
Foto: Thinkstock

Kako prenosi Moravainfo.rs, u šturom saopštenju ovog preduzeća navodi se da sistem za naplatu usluga parkiranja putem SMS poruka trenutno nije u funkciji.

"Počev od srede 13. februara korisnici naših usluga plaćanje parkiranja motornih vozila vršiće kupovinom greb-greb kartica koje se mogu kupiti u kućicama za naplatu parkiranja i u obližnjim kioscima kao i direktno kod radnika JKP Parking servis Čačak, koji će se nalaziti na samim parkiralištima", navodi se u saopštenju.

Iz ovog javnog preduzeća još poručuju:

"JKP Parking servis Čačak vrši preseljenje direkcije preduzeća na novu lokaciju u Ulici cara Lazara 51. U toku je nabavka modula za softver za SMS naplatu parkiranja. Odmah po okončanju postupka javne nabavke obavestićemo javnost o daljim mogućnostima plaćanja usluga parkiranja. Molimo sve korisnike naših usluga da imaju razumevanje za novonastalu situaciju", navode u "Parking servisu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: