Muzika, Afrika i društvene mreže: Ovo je ostvarenje sna - kako je pesma iz Somalije postala hit na internetu

Nimko Hepi je snimila pesmu "Isli Nafta” pre četiri godine, a jedan TikToker ju je proslavio objavivši je na ovoj mreži.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

15:29

Default images

Nimko Hepi je pevačica koju vole milioni ljudi širom Afrike, a sada i u celom svetu od kada je njena pesma "Isli Nafta" (Isii Nafta) objavljena na mreži TikTok.

Od kada je pesma, poznata i po imenu I Love You More Than My Life (Volim te više od života), postala hit na internetu, mnogi su objavili snimke kako igraju uz nju, između ostalog, reperka Kardi Bi i legendarni britanski atletičar Mo Farah. Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: