Automobili

Četvrtak, 24.05.2012.

14:12

Novi navigacioni softver za Peugeot

Vozačima Peugeota u Srbiji od sada je dostupna poslednja generacija NAVTEQ navigacije sa mapom cele Evrope, detaljnom mrežom puteva i geografskim karakteristikama područja, po ceni od 7.990 dinara.

Izvor: B92

Default images

Novi navigacioni softver RT4 i RT5 za vozila marke Peugeot ima unetu mrežu puteva za više od 40 evropskih zemalja uključujući Srbiju i Crnu Goru, kao i za sve zemlje u širem okruženju.

U Peugeotu kažu da je procedura za uvođenje navigacije ili ažuriranje postojeće jednostavna. Potrebno je da vlasnik doveze svoj Peugeot u Verano servis u Beogradu gde će serviseri instalirati novi NAVTEQ softver.

Na taj način, za 7.990 dinara, vozači Peugeota koji do sada nisu imali NAVTEQ navigaciju dobijaju ovaj softver, a oni koji ga već imaju dobijaju njegovu unapređenu verziju.

Iz Peugeota podsećaju da su oni među prvima uveli fabrički navigacioni uređaj koji ima mapu Srbije i koji se već nalazi u nekim modelima 308, 407 i 607, a od sada će biti dostupan i vlasnicima drugih modela ovog proizvođača.

Vozili smo Peugeot 308CC 1.6 THP.

Vozili smo Peugeot 3008 1.6 HDi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: