Biciklisti u borbi za bezbedniji i čistiji Beograd

Masovna biciklistička vožnja kroz grad pod nazivom "Orange Bike Ride" (Narandžasta biciklistička vožnja) startuje po peti put u subotu sa Trga Republike u okviru međunarodnog biciklističkog festivala Beograd Velograd.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

13:05

Biciklisti u borbi za bezbedniji i čistiji Beograd
Screenshot YouTube

Subotnja vožnja - u organizaciji beogradskog društva Velograd i Ambasade Kraljevine Holandije - promoviše bicikl kao zdravo, ekonomično i ekološko prevozno sredstvo.

Da bismo poboljšali kvalitet života u gradu, svako treba da ima svoju ulogu: građani, donosioci odluka, državne institucije, nevladine organizacije, aktivisti, preduzeća i političari. Manifestacija Beograd Velograd omogućava da se svi oni okupe, upoznaju, podele svoja iskustva, uče jedni od drugih, sarađuju, zabave se i uživaju.

Početak okupljanja zakazan je za subotu 23. jun u 16 časova na Trgu Republike, a sama vožnja startuje u 17 časova.

Po završetku vožnje, u 18.30, u okviru festivala Devet u Staroj ciglani, biće uručene nagrade pobednicima Like My Bike takmičenja, a manifestacija se završava zanimljivim programom u festivalskoj atmosferi. Festival je besplatan i otvoren za sve.

Pogledajte kako je izgledala prethodna "Orange Bike Ride" trka održana 2016:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: