Sajam u N. Sadu: Opel Crossland X premijerno u Srbiji

Sajam automobila u Novom Sadu počinje u sredu 25, a trajaće do nedelje 29. oktobra. Novosadsku publiku na ovoj manifestaciji očekuje ekskluzivna domaća premijera novog Opelovog urbanog krosovera - Crossland X, koji može da se nabavi po ceni od 13.760 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 24.10.2017.

10:56

Sajam u N. Sadu: Opel Crossland X premijerno u Srbiji

Opelov štand na 15. novosadskom sajmu automobila biće pun iznenađenja, kažu u toj kompaniji. Ipak, najveću pažnju privlači Crossland X, koji je u Srbiji pretpremijerno predstavljen još u martu, kada su imali priliku da ga vide predstavnici medija, flotni kupci i prijatelji brenda.

Prava premijera ovog vozila i prilika da ga svi zainteresovani vide uživo i da se izbliza upoznaju sa njim, uslediće na predstojećem novosadskom auto-salonu.

Uporedo, počela je i prodaja Crosslanda X na domaćem tržištu, pa će potencijalni kupci moći da ga nabave po ceni od 13.760 evra, koliko košta verzija sa Enjoy paketom opreme i benzinskim 1.2 litarskim motorom sa 81 ks.
Za one koji žele više i jače, Crossland X u Innovation paketu opreme i sa 1.6 litarskim dizel agregatom koji proizvodi 99 ks, prodaje se po ceni od 16.780 evra. Cene ostalih verzija ovog modela biće objavljene uskoro.

Publici će na Opelovom sajamskom štandu u Novom Sadu biti predstavljena vozila iz široke lepeze najrazličitijih modela, počev od razlike u segmentu kome pripadaju, pa do njihovog cenovnog ranga.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: