Novi Porsche Cayenne pokazao lice uoči premijere / FOTO

Na Internet su “procurile” prve fotografije treće generacije Porscheovog SUV modela čija je online premijera zakazana za 29. avgust.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 27.08.2017.

09:54

Novi Porsche Cayenne pokazao lice uoči premijere / FOTO

Cayenne za 2018. zadržao je prepoznatljive konture, uz savremeniji dizajn spoljašnjosti.

U odnosu na aktuelnu generaciju, prednji deo dobio je novu masku hladnjaka sa većim otvorima za vazduh i elegantnijim, tanjim LED dnevnim svetlima, dok je oblik farova ostao gotovo nepromenjen.
Zadnji deo novog Cayenna prilično je drugačiji u poređenju sa prethodnikom.

Nova stop svetla, slična onim na modelu Panamera Sport Turismo doprinela su da SUV izgleda sportskije i modernije kada se posmatra otpozadi.
Pogled u unutrašnjost otkriva dosta promena u odnosu na odlazeću, drugu generaciju.

Na komandnoj tabli dominira široki displej multimedijalnog sistema, a nova je i instrument tabla, koja predstavlja kombinaciju analognih i digitalnigih elemenata.
Za tehničke detalja modela Cayenne za 2018. moraćemo da se strpimo još koji dan, a očekuje se da će motorizacija biti preuzeta od nove Panamere.

U početku bi trebalo da bude ponuđen 3.0 V6 turbo benzinac sa 335 ks (246 kW) i 448 Nm, kao i 2.9 V6 twin-turbo koji isporučuje 446 ks (328 kW) i 548 Nm, da bi kasnije usledila i plug-in hibridna verzija.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: