Kako izgleda nova luksuzna Lada / FOTO

Na ruskom tržištu predstavljena je "Exclusive" verzija Lade X Ray sa najbogatijim paketom opreme i cenom od 12.200 evra.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

13:22

Kako izgleda nova luksuzna Lada / FOTO

Lada X Ray debitovala je u Rusiji 2015, kao savremeni, pristupačni krosover čiji dizajn potpisuje Stiv Matin (radio za Mercedes i Volvo).

Uz Ladu Vestu, X Ray je najavio novu generaciju vozila ruskog proizvođača koja će se stilski i tehnološki razlikovati od prethodnih modela.
Dve godine kasnije, prikazana je Lada X Ray Exclusive koja se nalazi u samom vrhu ponude ruskog proizvođača.

Epitet “ekskluzivne” Lade ovaj automobil je zaslužio pre svega zahvaljujući enterijeru automobila, ali i opremom i sadržajima koji nisu dostupni u nižim paketima.
Sedišta su presvučena finom Alcantarom, dok je za oblogu upravljača i ručice menjača upotrebljen materijal od eko-kože.

Putnicima je na raspolaganju automatski klima uređaj, kao i multimedijalni sistem sa velikim ekranom osetljivim na dodir, USB/AUX priključcima, satelitskom navigacijom, kamerom za vožnju unazad i Bluetooth konekcijom.

Multifunkcionalni volan opremljen je komandama za audio sistem i smartfon.
Za pogon je upotrebljen 1.8 litarski atmosferski benzinac sa 122 ks (90 kW), a snaga se prenosi na prednje točkove pomoću manuelnog ili automatskog menjača.

Lada X Ray Exclusive u Rusiji košta od 805.900 rubalja (oko 12.200 evra).
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: