Kako bi mogla da izgleda nova Giulietta?

Nakon premijera modela Giulia i Stelvio, jasno je da je Alfa Romeo za novu generaciju svojih vozila usvojio dizajnerski jezik koji se znatno razlikuje o prethodnog.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

14:05

Kako bi mogla da izgleda nova Giulietta?
Buduæa Giulietta (Spekulativni render: Theophilus Chin)

Nova limuzina srednje klase i prvi Alfin SUV, dele dosta stilskih detalja, pa se očekuje da italijanski proizvođač nastavi u istom dizajnerskom smeru. Među modelima koji će se pojaviti u narednim godinama je i naslednik aktuelnog kompaktnog hečbeka - Giuliette.

Ovaj automobil predstavljen je 2010. godine i - posle potkompaktnog vozila MiTo - najstariji je u sadašnjoj gami. S obzirom da se naslednik modela MiTo ne spominje u planovima italijanske kompanije, Giulietta je prvi sledeći automobil kojeg očekuje smena generacija.

Ako Alfa prilikom oblikovanja primeni isti dizajnerski recept kao kod modela Giulia i Stelvio, ne treba biti mnogo maštovit da bi se stekla slika o izgledu nove Giuliette.

Mogući dizajn ovog modela predvideo je i nezavisni dizajner i zaljubljenik u automobile, Theophilus Chin, u svom najnovijem radu koji vam prenosimo na našem sajtu. Giulietta je vizuelizovana u najsnažnijoj i najbolje opremljenoj varijanti - Quadrifoglio
Buduæa Giulietta (Spekulativni render: Theophilus Chin)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: