Automobili

Ponedeljak, 20.01.2014.

11:15

Porsche Cayman i Boxster GTS bez "kamuflaže"

Na internetu su objavljene prve fotografije prototipova GTS verzija poslednje generacije modela Cayman i Boxster, bez maskirne folije koja obično sakriva spoljašnjost ovakvih test vozila.

Izvor: B92

Default images

Kao što je to slučaj i kod GTS varijante Panamere, Cayman GTS i Boxster GTS takođe su zasnovani na "S" verzijama ovih modela, uz nešto snažnije motore i unapređenja na šasiji.
Porsche Cayman GTS za 2014; Foto: carscoop.blogspot.com
Silske promene na spoljašnjosti obuhvataju redizajnirani branik sa modifikovanim usisnicima za vazduh i novi zadnji difuzor. Prototipovi su opremljeni 19 inčnim točkovima sa zimskim gumama, a produkcijske verzije imaće nove, 20 inčne alu felne.

Očekuju se i manje pormene u dizajnu enterijera, poput novih kolornih šema i materijala.
Porsche Boxster GTS za 2014; Foto: carscoop.blogspot.com
U dokumentu koji je "procurio" u javnost krajem 2013. navodi se da će Porsche Cayman GTS biti pogonjen motorom sa 340 ks, dok će agregat u Boxsteru GTS isporučivati 330 ks.
Porsche Boxster GTS za 2014; Foto: carscoop.blogspot.com
Isti izvor otkriva da će dva GTS modela imati premijeru na sajmu automobila u Pekingu, u aprilu 2014, dok će prodaja početi tokom leta.

Saznajte više o poslednjoj generaciji modela Porsche Cayman.

Pročitajte o najnovijem Porscheu Boxster.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: