Šta raditi dok čekate da vam se napuni električni automobil?

Tesla ima rešenje - otvara prvi Supecharger sa bioskopom.

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Utorak, 24.05.2022.

13:13

Šta raditi dok čekate da vam se napuni električni automobil?
Foto: TierneyMJ/Shutterstock

Ukoliko vam se isprazni električni automobil, čeka vas barem pola sata punjenja. Šta ćete raditi u tom periodu? Jedan od izbora je sedma kafa tog dana, zatim, možete u automobilu razmišljati o smislu života, povećanju cena električne energije, čitati knjigu, buljiti u smartfon ili jednostavno stajati pored punjača brojeći procente napunjenosti baterije.

U kompaniji Tesla su svesni ovog problema pa su došli na ideju da naprave veliki Supercharger sa drive-in bisokopom i restoranom u kalifornijskom gradu Santa Monika.
Foto: Tesla promo
Supercharger će imati ukupno 62 punjača. Na dva bioskopska platna prikazivaće se filmovi u trajanju 30 minuta, odnosno odlomci iz holivudskih klasika, a restoran će biti u stilu pedesetih godina prošlog veka.

Dakle, priključite automobil na punjač, uzmete kokice, brzo ih pojedete i pogledate najzanimljivijih pola sata Kuma, Prohujalo sa vihorom, Vrtoglavice, Taksiste…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: