Toyota ulepšala Aygo pred Ženevu FOTO

Toyota će na predstojećem ženevskom auto-salonu izložiti nove specijalne verzije svog malog gradskog automobila, sa oznakama X-Cite i X-Style.

Izvor: B92

Nedelja, 10.02.2019.

11:30

Toyota ulepšala Aygo pred Ženevu FOTO

Japanski proizvođač nastavio je da se "poigrava" sa kombinacijom boja i "X" stilskim motivom prednje maske modela Aygo, pa dve nove opcije ovog automobila stižu u beloj i narandžastoj nijansi spoljašnjosti, sa kontrastnim detaljima.

Obe verzije, X-Cite i X-Style, opremljene su 15-inčnim alu felnama, prednjim svetlima za maglu i zatamljenim zadnim staklima.
Aygo X-Style
Aygo X-Style je ofarban u belo, sa Orange Twist pokretnim platnenim krovom i raznim narandžastim elementima.

Kolorna šema u putničkoj kabini prekopirana je sa eksterijera, uz narandžaste detalje i ukrasne elemente u "piano" crnoj visokosjajnoj završnoj obradi, dok su sedišta delimično presvučena kožom.
Aygo X-Style
Aygo X-Cite takođe krasi dvobojna kombinacija – narandžasta karoserija i crni krov, a felne, kućišta retrovizora i još neki detalji su takođe crni.

Narandžasta se provlači kao lajtmotiv i u unutrašnjosti automobila.
Aygo X-Cite
Obe varijante standardno su opremljene klima-uređajem, miltifunkcionalnim volanom, vozačevim sedištem podesivim po visini...

Oprema uključuje i multimedijalni sistem sa sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir i Android Auto i Apple CarPlay funkcijama za povezivanje smartfon uređaja.
Aygo X-Cite
Sistem obuhvata i kameru za vožnju unazad, a među opcijama je bezbednosni paket opreme Toyota Safety Sense, kao i beskontaktno otključavanje i startovanje motora.

Ispod haube obe varijante nalazi se trocilindarski 1.0 litarski benzinac sa 72 ks (53 kW).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: