Automobili

Ponedeljak, 29.08.2011.

07:52

Cadillac brži od Ferrarija?

Ali verovatno samo u reklami! Pogledajte reklamni spot koji pokazuje da se ni moćni proizvođači automobila ne stide da svoj marketing baziraju na reputaciji drugih velikih auto-brendova.

Izvor: B92

Default images

Teško da biste ikada pomislili da Ferrari ima sistem oslanjanja koji je razvio Cadillac. Pošto u Cadillacu tvrde da je to istina, odlučili su od toga naprave senzacionalističku reklamu.

Iskoristili su svoj sportski model CTS-V i jedan od trenutno najatraktivnijih automobila Ferrari 458 Italia. Snimkom jurnjave po stazi želeli su da pokažu kako se Cadillac vozi čak i bolje od Ferrarija.



Ono što se na reklami ne vidi je trenutak kad Cadillac obilazi Ferrari i prelazi u vođstvo. Zbog toga, fanovi italijanskog brenda imaju puno pravo da tvrde da je njihov favorit sustigao CTS-V za čitav krug.

O nedorečenosti ove reklame govori i činjenica da je vozač Cadillaca u punoj trkačkoj opremi (kombinezon otporan na plamen, kaciga i rukavice). Kako vozač Ferrarija na snimku nije prikazan, koliko mi znamo, on može biti i u običnom odelu, što samo govori koji od njih dvojice više rizikuje.

Cadillac ERL stiže 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: