Porsche smestio auto-salon na alpski vrh (FOTO)

Prodajni salon koji je smešten na 2.300 metara nadmorske visine jedan je od najneobičnijih od 700 Porscheovih salona širom sveta.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

09:35

Porsche smestio auto-salon na alpski vrh (FOTO)

Pored toga što se nalazi pod providnom kupolom na jednom planinskom vrhu u francuskim Alpima, njegova specifičnost je u tome što sadrži samo jedan izložbeni primerak - Porsche Cayenne.
Ovaj pop-up salon smešten je pored restorana "Rok" u zimskom centru Méribel, a potencijalnim kupcima na usluzi je prodavac koji će odgovoriti na sva pitanja u vezi sa modelima Porschea koji su u ponudi.

Zainteresovani mogu na licu mesta zakazati i test vožnju, ali na drugoj lokaciji, na nekih par km nižoj nadmorskoj visini.
Inače, lokacija na kojoj se nalazi ovo specifično prodajno mesto često je izložena temperaturama nižim od -25 stepeni Celzijusa, dok vetrovi od 160 km/h nisu retkost.

Salon je otvoren u zimskom periodu, do sredine aprila.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: