Mercedesov pik-ap za kampere

Mercedes je u saradanji sa specijalizovanom kompanijama Tischer i VanEssa, ponudio kupcima željnim avanture na točkovima modifikacije koje X klasu pretvaraju u upotrebljivo kampersko vozilo.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 05.01.2018.

13:12

Mercedesov pik-ap za kampere

Tischer, koji ima dosta iskustva u ovoj oblasti s obzirom da je slične konverzije izvršio na pik-ap modelima kao što su Volkswagen Amarok, Nissan Navara, Toyota Hilux, Isuzu D-Max, Ford Ranger i Dodge Ram, predstavio je modifikaciju sa karoserijskom nadgradnjom u vidu kamp kućice unutrašnje visine oko 2 m.

Unutra ima dovoljno mesta za kombinovanu čajnu kuhinju sa šporetom na plin i malu trpezariju u kojoj mogu da obeduju tri osobe.
U delu koji se nalazi iznad kabine pik-apa smešten je krevet za dve osobe. Po potrebi, treća osoba može da spava u kuhinji/trpezariji, tako što se sedišta transformišu u ležaj. Vozilo je opremljeno i toaletom i tušem.
Za drugu konverziju pobrinula se firma VanEssa, koja je u tovarni deo X klase spakovala pravu malu kuhinju na rasklapanje. Nadgradnja ima masu od oko 250 kg.

Mercedes će izložiti modifikovane primerke svog pik-apa na specijalizovanom sajmu kamperske opreme u Štutgartu koji se održava polovinom januara.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: