Poznato kada počinje izgradnja kružnog toka na ulasku u Obrenovac

Izgradnja kružnog toka na ulasku u Obrenovac počinje u petak, 30. septembra. U saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj urađen je plan privremene saobraćajne signalizacije, utvrđena su autobuska stajališta, kao i trase kojima će se kretati vozila.

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2022.

12:55

Poznato kada počinje izgradnja kružnog toka na ulasku u Obrenovac
Ilustracija: Shutterstock/Eddie J. Rodriquez

Kružni tok biće izgrađen u naselju Dudovi, na raskrsnici ulica Kralja Aleksandra I i Kralja Petra I, prenosi eKapija.

"Radovima na ovoj raskrsnici rešićemo višedecenijski problem, kako saobraćajni, tako i ekološki. Biće izgrađena jedna moderna kružna raskrsnica po evropskim standardima, prečnika 42 metra. Kolovozna raskrsnica biće širine 8,5 metara", rekao je direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić.

S obzirom da se u delu grada, gde će se izvoditi radovi na izgradnji kružnog toka, nalazi i škola jasno su utvrđene trase kojima će se kretati pešaci, saopšteno je iz gradske opštine Obrenovac.

"Pešacima će biti omogućen prolaz preko kanala Kupinac, gde će prelaz biti proširen", naveo je Berić i zamolio građane Obrenovca za strpljenje i razumevanje tokom izvođenja radova.

Radovi na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica trebalo bi da budu završeni do kraja tekuće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: