Ove godine: Novi sadržaji na Pazarskoj plaži

Pazarska plaža ove godine biće obogaćena novim sadržajima. Uskoro bi trebalo da počnu radovi treće faze uređenja.

Izvor: B92

Nedelja, 14.02.2021.

16:35

Ove godine: Novi sadržaji na Pazarskoj plaži
Foto: Depositphotos,ollirg06

Planirani su radovi na raščišćavanju desnog dela plaže i očuvanje tog prostora od divlje gradnje, produžetak ribarske staze, uređenje dečije plaže, kao i nabavka bova kojim će biti ograničen deo jezera koji pripada plaži i koji će biti zaštićen od čamaca i drugih plovila.

Osim toga, planirani su i radovi na ozelenjivanju plaže, postavljanje ograde, asfaltiranje pristupnog puta od magistrale prema plaži, ukupne dužine oko 100 metara.

Plaža će biti pokrivena video nadzorom a imaće i besplatan internet, igralište za decu, teren za odbojku, košarku i fudbal te pokretne tezge za prodaju hrane, sokova, sladoleda i ostalih proizvoda.

Tim za investiciono planiranje i izgradnju Pazarske plaže doneo je odluku da na ovom zemljištu izgradi: objekat za upravu plaže, kućicu za ribolovce i njihovu opremu, objekat za ambulantu, spasioce – ronioce i njihovu opremu, misafirhanu, mesdžid, teren za šatorsko naselje.

Tim za investiciono planiranje i izgradnju plaže, doneo je odluku da oko jedan hektar zauzetog opštinskog zemljište mora biti sastavni deo Pazarske plaže, jer će oko 120.000 Pazaraca koristiti plažu, potvrdili su za Tacka.net iz Tima za investiciono planiranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: