Ponedeljak, 18.09.2023.

10:39

Milanovčani dobijaju zatvoreni bazen sa velnes i spa centrom FOTO

Stanovnici opštine Gornji Milanovac uskoro će da dobiju zatvorni bazen i to će biti jedna od najvećih investicija realizovanih iz lokalnog budžeta, jer je vrednost radova preko pet miliona evra.

Izvor: RINA

Milanovčani dobijaju zatvoreni bazen sa velnes i spa centrom FOTO
Foto: RINA

"Ono što želim da naglasim jeste da sam zadovoljan dinamikom radova. U razgovoru sa predstavnikom izvođača dobio sam informaciju da će radovi biti završeni u planiranom roku, a to je januar 2024.godine", rekao je predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

On dodaje da će ovaj objekat biti od višestrukog značaja za opštinu Gornji Milanovac.
Foto: RINA
"Prvo što je planirano je da sva naša deca koja pohađaju osnovnu školu ovde nauče da plivaju, da imaju obavezan čas fizičkog vaspitanja ovde na bazenu. Pokušaćemo da oformimo i škole plivanja, kao i jedan klub koji bi se takmičio u plivanju. Kompletan sadržaj koji će bazen imati između ostalog činiće velnes i spa centar kao i restoran koji će moći da koriste svi naši sugrađani", rekao je Kovačević.

U popodnevnim terminima bazen će biti na raspolaganju svim građanima koji rekreativno žele da se bave plivanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: