Palma protiv Van Dama i Marka Huma VIDEO

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina uvek i na svakom mestu je spreman da pokaže svoje borilačke veštine. Naime, poznato je da je Palma u mladosti trenirao boks i rekreativno kik boks, a sa treninzima nije prestajao do danas.

Izvor: B92.net

Nedelja, 15.01.2023.

12:48

Palma protiv Van Dama i Marka Huma VIDEO
Foto: Printscreen video

Koliko je vešt i brz potvrdili su i svetski poznati profesionalci poput holivudske mega zvezde Žan Klod Van Dama sa kim je Palma uradio kratku kik boks demonstraciju u Beču, ali i Muamer Hukić, poznatiji kao Marko Huk, svetski profesionalni šampion u WBO federaciji.

Sa njim je Palma radio ozbiljan trening na Kopaoniku. Marko Huk se iznenadio Palminim znanjem i umećem i rekao je da bi mu bila čast da ga Palma trenira i bude u njegovom uglu.

Gde god da je, Palma nađe zgodnu priliku da pokaže svoje znanje drugima, pa je tako u jednom sportskom centru u Hurgadi pokazivao udarce reprezentativcima Egipta u kik boksu, u Kairu momcima iz jednog kik boks kluba, čak i konobarima u jednom hotelu u Hurgadi.

Palma često sparinguje i sa svojim borcima iz kik boks kluba Palmini tigrovi iz Jagodine, među kojima ima i dosta devojaka koje su postigle značajne uspehe na takmičenjima.

Sve ovo možete videti u videu koji smo postavili u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: