Čačani, pripremite se: Počinje rekonstrukcija ulice u centru grada – potpuna izmena režima saobraćaja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice župana Stracimira, koja se nalazi u samom centru Čačka, doći će do izmene režima saobraćaja u okolini te ulice, počevši od 2. marta 2024. godine.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2024.

10:53

Čačani, pripremite se: Počinje rekonstrukcija ulice u centru grada – potpuna izmena režima saobraćaja
Foto: RINA

"Ulica župana Sracimira biće zatvorena za saobraćaj za sva vozila, bicikliste i motorcikliste. Kretanja pešaka kroz ovu ulicu biće regulisano gradilišnom ogradom i privremenom saobraćajnom signalizacijom. Kretanje vozila u okruženju biće regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom", potvrđeno je u JP "Gradac" za RINU.

Saobraćaj će se odvijati ulicom Bogićevićevom, u jednom smeru od Ulice hajduk Veljkove ka Rajićevoj, suprotno od trenutnog smera, i dalje Rajićevom ka Lominoj ulici. U Kuželjevoj ulici biće dozvoljeno parkiranje vozila pod naplatom na postojećim parking mestima i na novooznačenim parking mestima na kolovozu, podužno sa leve strane u odnosu na pravac kretanja.

Kretanje vozila javnog gradskog prevoza odvijaće se Železničkom ulicom, zatim Bulevarom vojvode Putnika do Ljubićske, Ljubićskom do Ulice Bate Janković, Ulicom Bate Janković do Ulice cara Dušana, i dalje bez izmena - Ulicom gospodar Jovanovom. Istom trasom kretaće se vozila javnog gradskog prevoza i u suprotnom smeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: