"Mi ne odustajemo, jer sve radimo po zakonu" – šta se dešava na Savskom keju? VIDEO

"Ne gradi se ništa. Gradonačelnik Beograda je doneo političku odluku da se uredi Savski kej, da se konačno reši situacija sa splavovima", naveo je Marko Stojičić, gradski urbanista.

Izvor: B92.net, TV Prva

Nedelja, 26.03.2023.

11:47

Foto: ok_fotoday / Shutterstock.com

Kako je Stojičić naveo gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva, konkurs je uspešno sproveden i izlicitirano je 28 lokacija, a to znači da je u zoni gde je do sada bilo 100 splavova, sada će ih biti 28.

"Mi na dubini od 80 santimetara postavljamo cev, potpuno legalno i dozvoljeno. Međutim, oni su na osnovu flajera koji su delili po sandučićima i društvenim mrežama, rekli da mi rušimo nasip i da će se desiti poplavljivanje Novog Beograda. To je neverovatno, jer širenje panike je protivzakonito", rekao je Stojičić.

"Nikakvo bušenje i sečenje nasipa nema, samo radovi u plitkom sloju, u zaštitnom sloju, što se decenijama radi", zaključio je Stojičić.

Šta je Stojičić još rekao o jučerašnjem događaju na Savskom keju, zašto je iscepana građevinska dozvola pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: