"Borini književni dani" od 21. do 23. marta u Vranju

Manifestacija "Borini književni dani", čiji su organizator grad Vranje i gradska Javna biblioteka "Bora Stanković", biće održani od 21. do 23. marta, a prema programu priredbe vranjskoj čitalačkoj publici predstaviće se dobitnici NIN-ove nagrade, pesnici i pisci iz Srbije i Makedonije, kao i predstavnici nekoliko domaćih izdavačkih kuća.

Kultura

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 14.03.2019.

16:16

Foto: YouTube / Printscreen

"Borine književne dane" otvoriće 21. marta u 19.00 sati, u Galeriji narodnog muzeja, dobitnik NIN-ove nagrade Vladimir Tabašević, koji će o svojoj knjizi "Zabluda svetog Sebastijana" govoriti na književnoj večeri, na kojoj će učestvovati i urednica izdavačke kuće "Laguna" Jasmina Radojičić.

U petak 22.marta, u 10.00 sati u sali periodike u gradskoj biblioteci biće organizovana književna radionica sa makedonskom pesnikinjim Elenom Prendžovom i vranjskim pesnikom Nemanjom Stojkovićem, dok će na istom mestu od 19.00 sati biti održana promocija knjige "Jugo uvek okreće na buru", autorke Laure Barne.

Poslednjeg dana manifestacije, 23.marta, u gradskoj biblioteci biće održana promocija knjiga izdavačke kuće "Partizanska knjiga", na kojoj će učestvovati i pisci Dragana Mokran, autorka knjige "Pustite mi laganu muziku", Miroslav Ćurčić, autor knjige "Smrt u Bašaidu" i Srdjan Srdić, autor knjige "Srebrna magla".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: