Uskoro debi album "U inat sivilu" benda "Nikom Ništa"

Šumadijski punk-rock četverac bez kormilara, nekada poznat pod nazivom Violet, piše novu stranicu svoje karijere, pod imenom "Nikom Ništa", a svetlost dana uskoro bi trebalo da ugleda debi album "U inat sivilu".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Album bi trebalo da pronađe put do fanova ovog muzičkog pravca u septembra za izdavačku kuću "Metropolis music".

Najavljuju ga spotom za pesmu "Brže od straha", a pored nje na albumu će se naći još devet numera.

Bend je manje ili više aktivan od novembra 2008. godine, i do sada se uglavnom fokusirao na singlove, uz jedan EP od pet pesama objavljen 2013. godine.

Pored mnoštva koncerata širom Srbije, pojavljivao se na demo festivalima, od kojih izdvaja Urban Fest u Osijeku i BARF5, u beogradskom Domu omladine, gde je ekipa dobila nagradu za najbolje izvođenje i osvojila visoko drugo mesto u konkurenciji više od 80 prijavljenih bendova.

Takođe su učestvovali i na Arsenal Festu 2014. godine.

Muzika

Kusturica na Mećavniku otvorio "Boljšoj" festival

Šesti festival ruske klasične muzike "Boljšoj", na kojem učestvuju mladi muzički talenati iz Srbije, Republike Srpske i Rusije, svečano je u Drvengradu otvorio idejni tvorac te manifestacije Emir Kusturica istakavši da je divno da postoje mesta do kojih se stiže bez "crvenog tepiha".

Muzika nedelja 15.07. 10:36 Komentara: 6

Exit od starta snažno pred 44.000 ljudi

Prve večeri Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu pokrenuto ovogodišnje izdanje zvanično najboljeg evropskog festivala "Exit", a sudeći da je bilo 44.000 ljudi, organizatori očekuje da će ovo biti jedna od najupečatljivijih manifestacija.

Muzika petak 13.07. 11:35 Komentara: 20
strana 1 od 1306 idi na stranu