Tajler i Dep zajedno pišu pesme

Vođa sastava „Aerosmith“ Stiven Tajler, čija će autobiografija, kao i prvi solo singl u maju biti objavljeni u SAD, izjavio je nedavno da piše pesme s glumcem Džonijem Depom.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 30.04.2011.

14:55

Default images

Tajler je u intervjuu ispričao da se iz Bostona preselio u Los Anđeles kako bi se posvetio ulozi člana žirija u emisiji „Američki idol“ i dodao da mu je preseljenje omogućilo da sarađuje sa Depom, prenosi „Digital Spy“.

„Pišem pesme s Džonijem Depom. To nikada ne bih mogao da sam ostao kod kuće (u Bostonu). On se bavi i muzikom pa sam ga zvao i rekao mu ’stižem, napisaćemo pesmu zajedno’. On mi je odgovorio ’da, dođi, reći ćeš mi da li dobro sviram pesmu ’Seasons of Wither’“, dodao je Tajler.

Osim saradnje sa Depom, Tajler je muzički aktivan i sa svojim kolegama iz benda, pa su u toku pripreme za novi album „Aerosmitha“. Naredne sedmice će na severnoameričko tržište stići Tajlerova autobiografija „Does the Noise in My Head Bother You? “, koju će pratiti solo singl „Feels So Good“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: