Tom Kruz najplaćeniji glumac u muškoj konkurenciji – zaradio više od 100 miliona dolara

Najveće holivudske filmske zvezde zarađuju pozamašne iznose, a predvodi ih Tom Kruz kao najplaćenija filmska zvezda u 2022. godini. Otkrivene su i plate najpopularnijih glumaca serija i filmova na striming servisima, koje predvodi ekipa serije "Yellowstone".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 22.07.2022.

18:45

Tom Kruz najplaćeniji glumac u muškoj konkurenciji –  zaradio više od 100 miliona dolara
Foto: Profimedia

S najnovijim nastavkom popularnog filmskog hita "Top Gun: Maverick" očekuje se da će Kruz zaraditi više od 100 miliona dolara od prodaje ulaznica uz svoju platu i eventualni udeo u prihodima od striminga.

Kruz, koji glumi u filmu i producira nastavak slavnog pilotskog hita, trebao bi da glumi u sledeća dva filma "Nemoguća misija", za koje izvori procenjuju da će mu doneti zaradu u rasponu od 12 do 14 miliona dolara.

Zvezdu Top Guna prati Vil Smit kao drugoplasirani na listi.

Margo Robi postala najplaćenija glumica na svetu – uloga u novom filmu joj donela 12 miliona dolara

Smit je potpisao glavnu ulogu u akcijskom trileru "Emancipation", a za nju je dobio 35 miliona dolara. Datum izlaska filma pomeren je na 2023. zbog kašnjenja produkcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: