Novi Netfliksov hit "srušio" Squid Game VIDEO

Film Zaka Snajdera "Army of Thieves" smenio je seriju "Squid Game" na prvom mestu najgledanijeg sadržaja na Netfliksu nakon gotovo mesec dana dominacije.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 02.11.2021.

19:51

Novi Netfliksov hit
Foto: Profimedia

Jedno kratko vreme "Squid Game" pao je na drugo mesto gledanosti zbog serije "You", ali ubrzo se opet vratio na tron, gde je ostao sve do kraja oktobra, kada je "Army of Thieves" konačno postao dostupan za gledanje. Snajder je vest proslavio na svom profilu na Tviteru.

"Broj jedan u više od 90 zemalja", napisao je.

Radnja filma smeštena je u prve dane najezde zombija u Las Vegasu. Priča prati Ditera, čoveka koji radi kao blagajnik u banci, ali čija je specijalnost otvaranje sefova. Njegov život se potpuno promeni kada mu Gvendolin, kriminalka koju traži Interpol, predloži da otvori tri od četiri sefa koje je Hans Vagner stvorio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: