Mjuzikl Braća (B)luzeri u Mikser House-u

Nakon veoma uspešne letnje premijere, Braća (B)luzeri se vraćaju u Savamalu. Mjuzikl inspirisan kultnom američkom muzičkom komedijom iz 1980, ponovo je na repertoaru Mikser teatra u petak i subotu, 2. i 3. oktobra, u 20h u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.09.2015.

13:41

Default images

Sa dvojicom protagonista koji gotovo nikada ne skidaju naočare za sunce i crna odela uz glumačko - pevačko – plesačku ekipu, predstava praćena domaćim i svetskim džez, bluz i rok hitovima, na duhovit način govori o životu umetnika. Mjuzikl dotiče teme koje se odnose na preživljavanje i dešavanja iza scene na kojoj stvari deluju blistavo.

Braća Džidži (Ivan Jevtović) i Elvis (Ivan Mihailović) pored mnogobrojnih prepreka - od eksplozija, preko opasnih žena, do susreta sa policijom, ponovo okupljaju svoj bend i pokreću kulturnu revoluciju, bore se za spas kulture i umetnosti, a njihova "božja misija" sastoji se u očuvanju poslednjih ostataka istinskih vrednosti i poruka koje se ljudima putem umetnosti prenose.

Sjajnu koncertno – scensku atmosferu upotpuniće i Nenad Mr. Swagger Zlatanović, jedan od naših najboljih bluz izvođača, koji će se pridružiti Braći (B)luzerima na sceni i prirediti publici jedinstveni bluz afterparti.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 700 dinara, dok će na dane izvođenja cena biti 900 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: