Kultura

Petak, 29.05.2015.

11:15

Luke Black ima novi singl

Novo lice srpske muzičke scene o kome svi pričaju, 23-godišnji Luke Black, vraća se sa drugim singlom “Holding On To Love”.

Izvor: B92

Default images

Luke Black nije samo izvođač; on je tekstopisac, producent, samouki multi-instrumentalista i povrh svega, pravi umetnik 21. veka. Njegova umetnička priroda u kombinaciji sa uravnoteženom odlučnošću jasno stavljaju do znanja da je pred njim svetla budućnost. Jedinstveni pristup pop muzici i kulturi omogućio mu je da stekne verne i svakim danom sve brojnije domaće fanove, kao i da postepeno osvaja internacionalnu publiku.

“Holding On To Love” je emotivna plesna numera prepuna bitova, fraza i snažnih akorda. Neodoljivi vokal koji poseduje Luke Black dominira ovom moćnom kompozicijom, uz suptilni upliv sinta ’80-ih i progresivnih melodija. Metrički gledano, “Holding On To Love” je spora pesma, ali već na prvo slušanje vam je jasno da je u pitanju i veliki klupski hit. Možda upravo ukrštanje žanrova, karakteristično za Luke Black-a, čini da se svi zaljube u njega na prvo slušanje.

“Holding On To Love je pesma o zavisnosti maskiranoj u reči ‘ljubav’. Ne govori samo o voljenoj osobi, već o bilo kome ili bilo čemu za čim žudite. U vreme kada sam pisao pesmu, osećao sam se kao da odjednom gubim tlo pod nogama – inspiraciju sam pronašao u tom pomešanom osećanju krivice i potrebe da se stvari dovedu u red. Najzad, u stihovima postoji igra reči kojom se opisuju te dve linije razmišljanja – “The one you had”/”The one you have”. U pitanju je želja da se povrati svest i da se vrati u stvarni svet oslanjajući se na ljubav u njenom izvornom značenju svetlosti i blagostanja.“ – Luke Black o svom novom singlu.

“Holding On To Love”, dugo-očekivani drugi singl Luke Black-a, objavljen je digitalno širom sveta danas (29. maj), a već u utorak 2. juna će biti dostupan i u Americi, Kanadi i Meksiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: