Da li će ova pesma pobediti na Evroviziji? Publika oduševljena kako zvuči VIDEO

Jermenska predstavnica na ovogodišnjoi Evroviziji, pevačica Brunette, objavila je pre dva dana pesmu Future Lover, s kojom će se takmičiti u Liverpulu, a pesma je na službenom YouTube kanalu Evrosonga već skupila više od milion pregleda.

Izvor: B92

Subota, 18.03.2023.

14:16

Da li će ova pesma pobediti na Evroviziji? Publika oduševljena kako zvuči VIDEO
Foto: EPA-EFE/ATEF SAFADI

"Pobednica", "Ova pesma me je takla u dušu", "Moćna stvar. Visoko će završiti", "Fantastično", "Jermenija je servirala kvalitet", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Ko je Brunette?

Brunette je popularna i na Instagramu, gde je prati 280.000 ljudi.

21-godišnja pevačica pravog imena Elen Yeremyan peva od svoje četvrte godine, a pre šest godina je počela sama da piše tekstove za svoje pesme.

"Jako sam srećna što ovo mogu podeliti s vama. Sama stvaram muziku, a ovoga puta ću je podeliti s evropskom publikom", napisala je Elen na društvenim mrežama.

Sa 18 godina Elen je objavila svoj debitantski singl Love the Way You Feel. Prošle godine objavila je pesme Gisher, Smoke Break i Bac kapuyt achqerd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: