Vraćao sam glumce samo da bih se smejao: Nele Karajlić o seriji "Složna braća Next Đeneration" VIDEO

Nastavak serije "Složna braća" gledamo nakon 26 godina na TV Prva. O tome kako je bilo sa ove vremenske distance pisati nove epizode, kao i kako mu je bilo da sa sinom radi na scenariju, otkrio je Nele Karajlić.

Izvor: B92, TV Prva

Sreda, 26.01.2022.

15:34

Vraćao sam glumce samo da bih se smejao: Nele Karajlić o seriji
Foto: Printskrin/TV Prva

"Složna braća" su pre 26 godina otišla u legendu i postala deo kulturnog nasledstva, ali se dosta dugo nije pričalo o mogućnosti snimanja nastavka.

Međutim, glumac i producent Nenad Okanović ga je nagovorio da napiše scenario i da ponude gledaocima "Next Đeneration".

"Ja sam mislio da je lud frajer. Najopasnije je igrati se s mitovima", rekao je.

Za zadovoljstvo nakon snimljenih epizoda ističe fantastičnu glumačku ekipu od Nataše Ninković, Marka Gvera, preko Andrije Miloševića, Raleta Milenkovića, Kolje Pejaković.

"Za to je naravno dosta zaslužan i reditelj Milorad Milinković koji to sve uspeo da uklopi", dodao je.

Sa sinom Srđanom Jankovićem je radio na scenariju, a kaže da na početku nije verovao u uspešnu saradnju i da će sve ići lako.

"Nisam verovao - ne zbog njega, nego zbog sebe", rekao je i otkrio da je mislio da će sin biti mnogo suroviji od njega.

Da je pored dobrog scenarija i glumačke ekipe bitna i atmosfera na snimanju, potvrdio je Karajlić i rekao da su se na sceni mnogo dobro zabavljali.

"Nikada se nisam ovoliko smejao na sceni", rekao je i otkrio jednu tajnu i glumcima: "Ja sam nekad vraćao glumce nazad, da ponove dubl samo da bih se ja više smejao"

Kako je Nele Karajlić otkrio, već se radi na novim epizodama i trećem serijalu.

Nastavak kultne serije "Složna braća" uveliko se emituje na Prvoj televiziji, a nove epizode možete gledati svakog vikenda od 20 časova na Prvoj televiziji.

Pogledajte više u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: