Četvrtak, 22.02.2024.

10:24

Inspektori mu upali u stan i pronašli drogu: Čačanin krio heroin i vagicu za precizno merenje

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su D. Đ. (1978) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: RINA

Inspektori mu upali u stan i pronašli drogu: Čačanin krio heroin i vagicu za precizno merenje
Foto: RINA

"Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla više paketića sa 37,4 grama braon praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, 16 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, vagicu za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika", kazali su za RINU u PU Čačak.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: