Sreda, 08.03.2017.

11:09

IEM Katowice StarCraft 2 top 5 poteza i replay pack

Najbolji StarCraft 2 događaj godine je gotov, ali to ne znači da ne možemo još da uživamo u njemu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

IEM Katowice StarCraft 2 top 5 poteza i replay pack
foto: ESL

IEM Katowice 2017 je iza nas, i sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da smo imali prilike da gledamo jedan od najboljih StarCraft 2 turnira u poslednje vreme, ne računajući naravno BlizzCon.

Savršena produkcija bez kašnjenja i tehničkih problema, fenomenalna ekipa kastera na svom najvišem profesionalnom nivou, prepune arene glasnih poljskih navijača i naravno vrhunske partije StarCraft 2 i crème de la crème celokupne svetske StarCraft 2 scene.

Na kraju je u finalu prepunom preokreta titulu uzeo TY, stavivši tako sebi još 100 000 dolara u džep i ostavivši Statsa da još jednom ponese titulu “jedan od najboljih, ali ne i najbolji”.

Hvaljena ESL produkcija nam je već obezbedila i replay pack sa čitavog turnira, koji možete preuzeti na OVOM LINKU, ali ne uzdajte se previše u ove strategije jer je nerf Terrana već stigao.

Takođe, ekipa sa StarCraft 2 Highlights je već pripremila video sa 5 najboljih poteza turnira, što je bilo jako teško uraditi u moru zaista vanserijski dobrog Starcrafta. Ipak, mislimo da im je izbor odličan, tako da – uživajte:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: